Bio DJ

Als je als artiest, DJ, zanger of zangeres op zoek bent naar een professioneel geschreven, hoge kwaliteit biografie of artiestenprofiel, dan is DanceWrite wat je zoek! Onze schrijver heeft jarenlang ervaring met het schrijven van biografieën in de dance muziek industrie, en zorgt voor een goede omschrijving van jouw carrière. Wij nemen in de bio mee: je verleden, je toekomst, je stijl en waar je naartoe wilt. Je online presence is niet compleet zonder een goede bio, op maat geschreven door onze copywriting service!

Biography Monster

Check onze copywriting en promotionele services hier! 

Biografie

Niets is belangrijker dan een goed achtergrond verhaal. Waar kom je vandaan? Wat is je ambitie? Waar wil je naartoe? En hoe ben jij bezig om daar te komen? Een goed geschreven bio profileert niet alleen jou als artiest, het geeft ook een stukje persoonlijkheid weer. Een bio zal niet alleen de missie van jouw bedrijf weergeven, maar ook de waarden vertalen in tekst. Een goede biografie is het startpunt voor pers, promotie bedrijven en labels binnen de dance industrie.

Check onze copywriting en promotionele services hier! 

Ons werk – Wat kan DANCEWRITE voor jou betekenen?

Wij bieden een heel scala aan promotionele diensten, en helpen jou om je carriere van A tot Z op te bouwen. Wij zorgen voor je online presence door je te voorzien van professioneel geschreven bio, artiesten profiel, persberichten, interiews, content voor je website en meer. Daarnaast bieden we je een promotionele service, waarbij jouw track naar onze database van meer dan 1500 DJ’s wordt verstuurd. Zowel binnen de EDM, prog-house, house, trance, techno als deep-house scene.

Hier is een lijst waar DANCEWRITE je mee kan helpen:

[checklist icon=”ok” iconcolor=”” circle=”yes”]

  • Een volledige en uitgebreide biografie
  • Een korte versie biografie, ook wel ‘artist profile’ genoemd
  • Pers berichten voor artiesten nieuws, tracks, albums, compilaties, mixen, merchandise en evenementen
  • Items en content voor je website en nieuws artikelen
  • Interviews, zowel kort als uitgebreid
  • Advies over social media strategie
  • Promotie van je track naar onze database van DJ’s, met een professionele mail-out [/checklist]

Check onze copywriting en promotionele services hier!