Copywriter Dance Tekst

Op zoek naar een copywriter dance tekst? DanceWrite biedt je professioneel geschreven, promotionele album en compilatie teksten, persberichten, release info en meer. Wij leveren hoge kwaliteits teksten voor albums, compilaties, tracks, singles, mixen en digitale releases voor artiesten, DJ’s en labels in de dance industrie en scene. Op zoek naar een ervaren schrijver of copywriter voor promotie van jouw productie? DanceWrite helpt je graag!

Biography Monster

Check onze copywriting en promotionele services hier!

Release Info

Albums, singles, digitale packs… alles wat een tekst nodig heeft, krijgt onze volledige aandacht. DanceWrite luistert met volle aandacht naar de muziek, voelt het, en begint dan pas met schrijven. Release info teksten zijn niet alleen nodig voor de zakelijke en commerciele kant, maar zijn ook een trigger voor je fan-base en nieuwe muziekliefhebbers.

Check onze copywriting en promotionele services hier!

Ons werk – Wat kan DANCEWRITE voor jou betekenen?

Wij bieden een heel scala aan promotionele diensten, en helpen jou om je carriere van A tot Z op te bouwen. Wij zorgen voor je online presence door je te voorzien van professioneel geschreven biografie, artiesten profiel, persberichten, interiews, content voor je website en meer. Daarnaast bieden we je een promotionele service, waarbij jouw track naar onze database van meer dan 1500 DJ’s wordt verstuurd. Zowel binnen de EDM, prog-house, house, trance, techno als deep-house scene.   Check onze copywriting en promotionele services hier! 

[checklist icon=”ok” iconcolor=”” circle=”yes”]

  • Full and extended biographies
  • Short version biographies/ artist profiles
  • Press releases for artist news, tracks, albums, mixes and merchandise
  • Website items/news articles
  • Interviews
  • Advise on social media strategy
  • Promotion of your track to our database of DJ’s with a professional mail-out

[/checklist]

Check out our copywriting and promotional services here!