Korte biografie

Op zoek naar een professioneel geschreven artiestenprofiel of artist profile, beter bekend als korte biografie, om jou te promoten als artiest, DJ, zanger, zangeres of andere dance muziek professional? DanceWrite is opgezet door een ervaren copywriter die al jaren in de dance scene werkt. Een artiestenprofiel of artist profile is een korte biografie, die jou en je muziek promoot en je online presence of social media bouwt. Het is voor platenmaatschappijen en labels, evenals de EDM scene, belangrijk dat je een duidelijke, goed geschreven artist profile hebt, en DanceWrite helpt je daar graag mee.

Biography Monster

Check out our copywriting and promotional services here!

Artist Profile

Niets is belangrijker dan een goed achtergrond verhaal. Waar kom je vandaan? Wat is je ambitie? Waar wil je naartoe? En hoe ben jij bezig om daar te komen? Een goed geschreven bio profileert niet alleen jou als artiest, het geeft ook een stukje persoonlijkheid weer. Een bio zal niet alleen de missie van jouw bedrijf weergeven, maar ook de waarden vertalen in tekst. Een goede biografie is het startpunt voor pers, promotie bedrijven en labels binnen de dance industrie.

Check out our copywriting and promotional services here!

Ons werk – Wat doet DANCEWRITE voor jou?

Wij bieden een heel scala aan promotionele diensten, en helpen jou om je carriere van A tot Z op te bouwen. Wij zorgen voor je online presence door je te voorzien van professioneel geschreven biografie, artiesten profiel, persberichten, interiews, content voor je website en meer. Daarnaast bieden we je een promotionele service, waarbij jouw track naar onze database van meer dan 1500 DJ’s wordt verstuurd. Zowel binnen de EDM, prog-house, house, trance, techno als deep-house scene.

[checklist icon=”ok” iconcolor=”” circle=”yes”]

  • Full and extended biographies
  • Short version biographies/ artist profiles
  • Press releases for artist news, tracks, albums, mixes and merchandise
  • Website items/news articles
  • Interviews
  • Advise on social media strategy
  • Promotion of your track to our database of DJ’s with a professional mail-out

[/checklist]

Check out our copywriting and promotional services here!