Persbericht Dance

Heb je nieuws te delen in een persbericht? Een nieuwe release, gig, concert, track of album in aankomst? Zorg dat je je dance doelgroep bereikt en promoot jouw nieuws naar de pers. DanceWrite schrijft professionele persberichten in iedere tone-of-voice gewenst, om je te promoten als artiest, DJ, zanger, zangeres, label, of andere dance muziek professional. Wij maken de juiste beschrijving van je profiel en schrijven naar jouw doel. Onze schrijver heeft jarenlang ervaring in persbericht copywriting en helpt je met al je persberichten en andere copywriting services.

Biography Monster

Check onze copywriting en promotionele services hier! 

Persbericht

Een geheel andere tone-of-voice dan een release info of biografie, is een persbericht. Door middel van een persbericht maak je de brug tussen het verhaal dat jij wilt vertellen en de media die wil weten wat vandaag de dag ‘hot’ is. Een persbericht kan informatief en direct zijn, en alleen de punten aanduiden die jij wilt. Maar het kan ook wat minder strak, en juist compleet gericht op bijvoorbeeld bezoekers van je evenement. DanceWrite weet precies welke titel goed bij jouw persbericht past, welke quotes er uitgelicht moeten worden, en zorgen dat de spotlight op jou en jouw boodschap staat!

Check onze copywriting en promotionele services hier! 

Our work – What does DANCEWRITE do?

Wij bieden een heel scala aan promotionele diensten, en helpen jou om je carriere van A tot Z op te bouwen. Wij zorgen voor je online presence door je te voorzien van professioneel geschreven biografie, artiesten profiel, persberichten, interiews, content voor je website en meer. Daarnaast bieden we je een promotionele service, waarbij jouw track naar onze database van meer dan 1500 dance DJ’s wordt verstuurd. Zowel binnen de EDM, prog-house, house, trance, techno als deep-house scene.

 

Check onze copywriting en promotionele services hier!